Klaar voor de start: Kick-off bijeenkomst 14 september
12 September 2016

Op 14 september 2016 organiseert Diversion van 13:00 – 17:00 uur de kick-off bijeenkomst van Bazen Verbazen! Op deze dag komen de docenten van de winnende scholen, het Bazen Verbazen team, Maas theater en dans, VNO-NCW (Op naar de 100.00 banen) en de fondsen Instituut Gak en Fonds 21 bijeen. Het wordt een inspirerende bijeenkomst met een terugblik op het voortraject (de workshops) en een vooruitblik op het vervolgtraject. Een dag vol interactieve ontmoetingen en interessante discussies.

 

 

Programma:
Tijdens de bijeenkomst worden de winnende voostellen gepresenteerd, delen Instituut Gak en Fonds 21 het achtergrondverhaal van Bazen Verbazen en geven Maas theater en dans en VNO-NCW inzicht in de projectweken en werkgeversbijeenkomsten. Bovendien willen we tijdens de bijeenkomst scholen stimuleren en bewust maken van hun essentiële rol in het zichtbaar maken van jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt bij werkgevers.

 

12:45                    Inloop/ontvangst
13:00                    Lunch
13:30                    Welkom en introductie (Diversion)

13:40                    Achtergrond traject (Fonds 21 en Instituut Gak)

13:55                    Presentatie wedstrijdplannen 

14:15                     Informatie VNO-NCW en werkgeversbijeenkomsten (VNO-NCW)

+ Spreker namens werkgevers (VNO-NCW) (Onderwerp: Scholen spelen een sleutelrol in het slaan van een brug tussen leerlingen en werkgevers en de aansluiting van jongeren op de arbeidsmarkt)

14:45                     Pauze

15:00                     Informatie en voorproefje projectweken (Maas theater en dans)

15:30                     Dialoog

16:00                     Borrel

 

Naast dit programma is er in de ochtend ook de kick-off voor de Maasmakers in het Maaspodium. Deze cultuurprofessionals gaan de komende periode naar de tien winnende scholen, waar zij ieder in hun eigen discipline met de leerlingen aan de slag gaan. Binnenkort stellen wij hen aan je voor.

 

Wij maken ons klaar voor de officiële start van het tweede deel van Bazen Verbazen! Hou de website en onze social media in de gaten voor nieuws en updates.