Eerste première is een feit! PrO de Compagnie
04 November 2016

Gisteravond was het zover, de aller eerste première van een van de winnende Bazen Verbazen scholen. In Heereveen, op PrO de Compagnie hebben leerlingen het spits afgebeten met hun voorstelling 'Bam!'. 

 

In de voorstelling laten de leerlingen zien wat ze kunnen, maar ook waar ze mee worstellen. Onder het motto: 'Durf je iets niet, of weet je niet zeker of je het kan? Fuck it, bam! Doe het gewoon!', tonen de leerlingen verschillende scènes uit hun leven. Ze rappen, dansen en spelen toneel. Met de voorstelling willen de leerlingen de werkgevers die in de zaal zitten tonen dat ze aan motivatie en ambitie geen gebrek hebben. 

 

Het grote succes van gisteravond werd beloond met een oorverdovend applaus en veel enthousiasme uit de zaal. Benieuwd? Klik hier voor een korte impressie. 

 

Ook zijn de leerlingen geinterviewd voor de Leeuwarder Courant. Zij plaatsten gister een heel leuk artikel over deze gemotiveerde, enthousiaste groep. 

 

Benieuwd naar meer van deze leerlingen of de voorstellingen van andere scholen? Hou onze website in de gaten voor updates en data van werkgeversbijeenkomsten!