Almelo, Goes & Stadskanaal verbazen én ontroeren tijdens werkgeversbijeenkomsten
27 January 2017

Voor 3 van de deelnemende scholen was het moment om bazen te verbazen afgelopen weken eindelijk daar!

 

Op maandag 16 januari was Almelo als eerst aan de beurt. Leerlingen van VSO De Brug presenteerden hun spannende film met live ontknoping in Theater Hof 88. Na afloop gingen ze met de werkgevers in gesprek. 

 

Hierna was het op donderdag 19 januari de beurt aan de leerlingen van PrO de Wissel in Goes. Zij lieten hun presentatie zien aan aanwezige werkgevers en hadden daarna ook nog een ontmoetings-lunch. Spannend, maar ook leerzaam! Daarnaast kregen zij bezoek van een journalist, die in de lokale krant een mooi artikel over de leerlingen schreef, lees het hier!

 

Als laatst in deze reeks kwamen de praktijkschoolleerlingen van het Ubbo Emmius in Stadskanaal in actie. Zij speelden op het podium van Theater Geert Teis voor een volle zaal. Voordat de leerlingen op moesten, zong hun mentor mevrouw van Bommel hen toe. Met dat zetje in de rug, straalde de groep op het podium en ontroerde de werkgevers. En ook zij kregen media aandacht met hun voorstelling! Lees hier het verslag van het Dagblad van het Noorden. 

 

Denk je nu: jammer dat ik dit gemist heb? Niet getreurd! Er komen nog meer bijeenkomsten aan. Op 13 februari in Groningen, met de leerlingen van het Gomarus praktijkonderwijs en op 16 februari in Heerenveen, waar praktijkschool de Compagnie klaar staat om te verbazen. Namens de leerlingen & team Bazen Verbazen: hopelijk tot dan!