Dé finale: verslag in woord en beeld
03 July 2017

Maandag 26/6, Finale Bazen Verbazen 

 

Het was een finale met een gouden randje! De leerlingen hebben een ongelofelijk knappe prestatie geleverd, door in één middag een gehele voorstelling in elkaar te zetten. Het meest bijzondere was nog, dat de leerlingen afkomstig waren uit 6 Bazen Verbazen scholen, verspreid door het gehele land. Zij kenden elkaar dus niet, tot het moment van de repetities! Tijdens de voorstelling bleek maar weer over wat voor talenten de leerlingen beschikken. Het werd een prachtige voorstelling, waarin de band tussen de leerlingen van het toneel spatte. 

 

Journalist Bram Dingemanse was aanwezig, en schreef er een mooi artikel over. Ook in Trouw is er aandacht voor Bazen Verbazen. 

 

Daarnaast was Bazen Verbazen fotograaf Fred Ernst aanwezig bij de finale om mooie sfeerplaatjes te schieten. Kijk hier voor een impressie. 

 

Een slotwoord aan alle betrokkenen: de 10 Bazen Verbazen scholen met hun talentvolle leerlingen en betrokken docenten. De Maasmakers. De peer educators van Diversion en de Realisten van CNV Jongeren. De werkgevers die via VNO NCW betrokken waren bij de werkgeversbijeenkomsten. En natuurlijk de fondsen: Fonds 21 en Insituut Gak. Allen dank! Dank voor het meewerken aan dit prachtige project.